marți, 18 august 2009

Calatorie catre cel din urma ostrov


Pe drumurile intiatice ale vietii, calatorii se cern. Nu ajung din prima incercare la “cel din urma ostrov” ci isi rafineaza minutiozitatea si precizia hartilor de-a lungul mai multor existente. Asa cum exista mai multe metode de a calatorii tot asa exista metode diverse de a te indrepta spre tine.
La ceva vreme dupa ce am terminat facultatea de psihologie, dupa ce am incheiat formarea in hipnoza si hipnoterapie si dupa ce urmasem formarea in terapii congnitiv comportamentale si obtinusem diploma de NLP Master Practitioner, a aparut la un ceas foarte potrivit al vietii mele o tehnica noua: Emotional Freedom Technique (sau EFT ). Va invit sa ascultati o scurta istorioara despre o metoda cu care la inceput m-am jucat numai, pentru ca incet, sa construiasca pentru mine noi sensuri in meseria pe care o practic, psihoterapia.
EFT – Tehnica Eliberarii Emotionale este pentru multi deja un “miracol modern”. Dovedind faptul ca energia are psihologia ei, aa poate imbunatatii dramatic tulburarile emotionale si numeroase simptome fizice. Adesea, rezultatele apar in cateva minute si sunt de obicei de durata. EFT este versatila si a fost utilizata cu succes de sute de terapeuti din intreaga lume.
Modul in care aceasta tehnica functioneaza necesita o minte deschisa din partea multor oameni. Eficienta acesteia primeste sens doar daca este relationata cu sistemul energetic uman. Din fericire, nu este nevoie sa crezi nimic din toate acestea pentru ca rezultatele sa fie posibile. Pe langa corpul fizic care este alimentat cu mancare, oamenii poseda si un sistem energetic alimentat de impulsuri electrice. Acest sistem reprezinta cheia numeroaselor tulburari pe care le traim de-a lungul vietii.
EFT are deci la baza o descoperire revolutionara care violeaza majoritatea credintelor psihologiei conventionale si anume
Cauza tuturor emotiilor o reprezinta o tulburare a sistemului energetic.
Dovedind o consistenta remarcabila, EFT elibereaza simptomele printr-o rutina simpla de tapare cu degetele, a unei serii de puncte de pe corp ce corespund punctelor de acupunctura de pe meridianele energetice.
Daca dorul vostru de cunoastere si de nou este treaz, iata cum puteti aplica singuri varianta scurta a acesteia: tehnici: www.bb-group.ro/eft
Si daca acum aveti intr-adevar lucruri mai arzatoare de facut decat sa practicati tehnica, data viitoare cand va doare capul sau piciorul spre exemplu, ori cand sunteti prost dispus sau demotivat, temator, ori traiti o emotie care va copleseste, nu ramaneti la marginea lumii preferand sa suferiti! Reveniti la aceste pagini si aplicati tehnica!
cititi, lucrati....sunteti liberi sa ramaneti uimiti!
Daca aveti intrebari… ma puteti gasi aici: bbgoffice@gmail.com sau aici 0724-622274

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu